Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس کمیته دستمزد کانون شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه 96درصد قراردادهای کار موقت است گفت: به صورت حدودی 35درصد از 96درصد قراردادهای موقت، از مزایای شغلی بهره مند نیستند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، فرامرز توفیقی، رئیس کمیته دستمزد کانون شوراهای اسلامی کار درباره کارگرانی که مزایای قانون کار را دریافت نمی کنند گفت: متأسفانه شاهد این هستیم که کارگرانی در جامعه مشغول فعالیت هستند که حداقل های قانونی کار را دریافت نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگران در بهترین حالت تنها پایه حقوق را دریافت می کنند ومشمول سایر مزایا نمی شوند.
توفیقی بیان کرد: دولتمردان می گویند اگر کارگری این مزایا را دریافت نمی کند، به ادارات کار شکایت کند. اما به راستی کدام کارگر شکایت می کند؟ کارگری که قراردادشفاهی دارد شکایت کند؟ کارگری که طبق ماده 7 قانون کار قراردادش لحاظ نمی شود و حتی یک نسخه از قراردادش در اداره کار نیست شکایت کند؟کارگری که از ترس بیکاری و نداشتن امنیت شغلی کار می کند شکایت کند؟کارگری که هیچ دفاعی ندارد، شکایت کند؟
وی بیان کرد: اینکه این مشکلات برای کارگران بروز می کند ناشی از ضعف عملکرد سامانه جامع روابط کار است. هیچ قراردادی طبق قانون سه نسخه صادر نمی شود و در بسیاری موارد قراردادی بین کارگر و کارفرما وجود ندارد.
توفیقی گفت: نمایندگان کارگری در جلسات شورایعالی کار تمام تلاششان را می کنند تا سرجمع دریافتی کارگران فارغ از تمامی فشارها و اظهار نظرها در خصوص ارتباط مستقیم بین دستمزد کارگران و تورم که به هیچ عنوان پایه علمی و منطقی در کشور ایران با توجه به سایر مولفه های اثرگذار حیاتی در خصوص تورم ندارد را افزایش دهند.اما شاهد هستیم به دلیل ضعف نظارتی بخش های مکلف به این کار فرارهای متنوعی در خصوص پرداخت تمامی مولفه های دستمزدی به کارگران اتفاق می افتد.این هم باعث ناامیدی در خانوارهای کارگری هم بی اثر شدن تلاشهای نمایندگان کارگران می گردد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر با عدم پرداخت کلیه مطالبات کارگری ورودی سازمان تامین اجتماعی بشدت کاهش می یابد.با توجه به اینکه وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی در یک جا ادغام شده اند ارتباط نرم افزاری بسیار ساده است که با این کار ضمن شناخت کارفرمای متخلف و وادار نمودن او به تمکین قانون ورودی سازمان اصلاح میشود و تقویت میشود وهم اینکه جلوی اجحاف در حق کارگران این حوزه گرفته میشود.
رئیس کمیته دستمزد شورای اسلامی کار بیان کرد: نسخه ای از قرارداد به وزارت کار ارائه نمی شود. با وجود اینکه از سال گذشته وزارت کار با راه اندازی سامانه جامع روابط کار این مسئله را اجباری کرده است که تمام کارفرمایان قراردادهای خود را در این سامانه بارگذاری کنند اماباز هم اتفاق نمی افتد.
توفیقی با بیان اینکه یکی از دغدغه های کارگران امنیت شغلی است گفت:با توجه به اینکه تامین اجتماعی زیرمجموعه وزارت کار است. به راحتی وزارت کار می تواند کارفرمایان متخلف را شناسایی کند. دولت باید کارفرمایان را مکلف به اجرای ماده 7 قانون کار کنند. دولت مدعی کاهش قراردادهای سفید امضا و شفاهی است. اما تا کنون گزارشی در این باره ارائه نشده است. گزارشی ارائه نشده است که چند درصد کارفرمایان قراردادهای کاری را در سامانه جامع روابط کار ثبت کرده اند.
وی افزود: میزان بازرسی های وزارت کار برای اجرای ماده 7 قانون کار باید بیشتر شود. یعنی نیازی به شکایت کارگران برای احقاق حقشان نباشد. دولت باید کارفرمایان متخلف را شناسایی کند. اولین حسن پایش میدانی وزارت کار برای اجرای ماده 7 قانون کار و ثبت قرارداددر سامانه جامع روابط کار به تأمین اجتماعی باز می گردد. چرا که میزان ورودی های تأمین اجتماعی و بیمه شدگان افزایش می یابد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه جامع روابط کار ماده 7 قانون کار وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۶۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟

پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت.

به گزارش ایلنا، مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون از تقدیم لایحه پیشنهادی به دولت با عنوان تعیین سقف ۵ سال در قراردادهای موقت کار خبر داد و گفت: با تصویب این پیشنهاد قرارداد همه کارگران چه در کارهای با ماهیت مستمر چه در کارهای با ماهیت غیرمستمر بعد از ۵ سال باید دائمی شود.

براساس این لایحه سقف قراردادهای موقت در تمام مشاغل، پنج سال خواهد بود و پس از آن، قرارداد کارگران به صورت همیشگی (در مشاغل مستمر) و یا تا پایان پروژه (در مشاغل غیرمستمر) دائمی خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زاکانی به حواشی قرارداد چینی واکنش نشان داد/ شکایت می‌کنیم
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد چینی: شکایت می‌کنیم
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟